Forår

Yoga weekend

19.-21. April 2024

Tiendegaarden, MØN

________________

OBS! EFTERÅR
20.-22. September

Kan forhåndsbookes nu.


____________________


Til april læner vi os ind i forårets energi. Vi favner kroppen og sindets nuværende tilstand, vækker blidt os selv fra vinterdvalen og re-setter vores system. Vi er midt i naturen, mærker elementerne og drømmer os væk i en forhåbentlig blå himmel, som den kun kan være på Møn. Måske bliver der endda mulighed for at se en fantastisk stjernehimmel om aftenen, da stedet er et Dark Sky punkt.

På denne weekend får du 2 nætter på smukke Tiendegaarden, 4 yogasessioner, 1 Sound healing, morgen- og aftensmåltider med lækker 3 retters buffet lørdag, kaffe/the/kage mm. Der er sunde, gluten- og mælkefrie alternativer til alle måltider.

Der bliver tid på egen hånd til at opleve Møns smukke natur lørdag. Eller måske vil du hellere nyde den store, rolige have og udsigten over markerne.

Yogaen:

Yogaen bliver med fokus på at nære, rense og styrke kroppen, og indeholder meditative, afspændende såvel som styrkende elementer fra flere forskellige retninger af yoga, funktionel træning og qi gong. Om morgenen fokuseres på energi og styrke, om aftenen beroliges krop og sind med blid og groundende yoga, samt Sound Healing fra de enestående tibetanske syngeskåle.

På dette forårsretreat bliver du ligeledes præsenteret for yogiske udrensningsteknikker, bl.a. næseskylning og en let faste.


Konceptet er velafprøvet, og deltagerne vil rigtig gerne med igen, så vent ikke for længe med din tilmelding. Vi lover at tage godt imod dig.


Pris:
Ophold på Tiendegaarden:
2 nætter i delt dobb.værelse m. morgenmad 1300-*
(*Tillæg for evt. eneværelse; 400,-)
Betales en måned før direkte til Tiendegaarden.


Yogakursus og forplejning (mellemmåltider/aften): 2150,-
Beløbet betales ved tilmelding og sikrer din plads. Har du behov for det kan beløbet deles i to rater. Blot giv besked om dette ved tilmelding,


Ealy Bird Rabat ved betaling før 15/3: 350,-

OG til dig, der har har været med før; skriv GENGANGER og få 12% rabat.


Obs: Tilmelding er bindende, og beløbet refunderes ikke ved afbud fra din side. Du er dog velkommen til at give eller sælge din plads  til en anden.

Arrangør forbeholder sig ret til at aflyse kursus ved for få tilmeldte, hvorefter hele beløbet tilbagebetales.


Om yogaen;

Om morgenen vil yogaen være vitaliserende og balancerende for din energi, så du går din dag i møde med ro og overskud.

Om aftenen lader vi roen sænke sig over krop og sind, så du kan se frem til en god nats regenererende søvn.


Om maden:

Vi får begge dage stor morgenmad efter yoga på Tiendegaarden, med mulighed for at smøre madpakke. Fredag aften er måltidet let og lækkert før yoga, og lørdag får vi leveret en velforsynende buffet med mange lækre grønne og nærende retter.


Om stedet:

Tiendegaarden er et velrenommeret og velfungerende B&B beliggende på Møn lige ud til vandreruten Camønoen- sådan et sted folk vender tilbage til igen og igen.

Du indkvarteres i lyse og lækre værelser, og vi har vores eget fællesareal og egen yogasal.

Du skal medbringe din egen måtte og et tæppe til afspænding - ellers spørg, jeg har

enkelte lånemåtter.
Udtalelser fra de sidste hold (flere har allerede booket dette ophold også):

“Jeg har nydt hvert sekund. 6 stjerner. TAK”

“Tak for omsorg og rummelighed”

“Smukke omgivelser, super mad. 1000 roser”

“Alle mine forventninger er indfriet. Tak for at få mig i nuet.”

“Du er en virkelig god formidler, der gør det dejligt enkelt. Din stemmeføring er så behagelig, men brænder samtidig igennem.”

unsplash