Sound Healing & Kropsterapi


Nedenfor ser du alle beskrivelser og priser på mine ydelser.

i sommerhalvåret tilbyder jeg alle behandlingerne i Rågeleje, om vinteren hjemme hos dig.


(alle priser inkl. moms) + evt. kørsel 150,- plus km. takst


Kontakt mig for mere info og booking.


MoonTouch

Fokuseret senetensbehandling og afspænding


"Den grundige og kløgtige massage løsner virkelig hele kroppen fra top til tå. Så afslappende og skønt. Maiken finder de særlige punkter, der kalder på ekstra opmærksomhed og arbejder intensivt derud fra."


Når din krop skal have lidt ekstra støtte; dybe tryk, strøg, afspænding og akupressur med olie.

Senetensbehandling er en helkropsbehandling, der skaber ro til nervesystemet og øger bevægeligheden samt skaber flow i kroppens energier. Behandlingen tager udgangspunkt i kroppens eget reflekssystem og viden om meridianbanerne.


45 min: 600,- 

MoonVibe

Sound healing og klangmassage


"Jeg har siden behandlingen sovet flere nætter uden opvågning. Det har jeg ikke prøvet, siden jeg var barn,"


Når du vil opleve en dybt afspændt tilstand og lade de indre kræfter heale. Tibetanske syngeskåle placeret på og rundt omkring kroppen skaber et healende vibrationsfelt, som virker i dybden og løsner op for blokeringer, spændinger og stagneret energi kropsligt som mentalt. Du vil måske falde i søvn eller gå i en meget dyb meditativ og afslappet tilstand. Lydene er blide og vil nænsomt afbalancere dit system.

Kan kombineres med aromaterapi.

Ved vores første møde, starter vi med en samtale om dine behov og ønsker for behandlingen. 


60 min. 700,-

MoonSoul

Signaturbehandling


"Hold op, hvor har det hjulpet på min vejrtrækning, søvn og generelle mentale tilstand at være i et forløb hos Maiken. Jeg kan kun sige en ting: Giv dig selv denne gave, du vil ikke fortryde det!!!"


Når du og din krop har behov for dybdegående hjælp. Helkropsbehandling der består af massage/senetensbehandling med velduftende olie, fodzoneterapi, akupressur, sound healing/klangmassage og ansigtsmassage.

Kan for eksempel hjælpe dig med stress- og overbelastningssymptomer, smerter lokalt/diffust, hovedpine, spændinger/uro eller manglende bevægelighed/stivhed i kroppen.

Ved første møde bruger vi tid på at tale om, hvad du gerne vil have hjælp til, sætter en ramme for antal behandlinger og taler om hvad du bedst kan gøre selv, for at understøtte behandlingen. 


90 min.: 950 kr. 


3 x MoonSoul behandling ; 2200,-

klippekort, skal bruges indenfor 8 uger.

unsplash